Inredningsinspiration hos Haga Hem

Jag älskar inredning och har alltid ögonen öppna efter något som skulle kunna passa bra in i vårt hem. Blev därför väldigt glad över att, av finaste Sandra – numer även ägare till Zenit Event, bli inbjuden till ett bloggevent hos Haga Hem.

Bild på hela gänget (fotograf Fride Leijonvit):144863767233942300_resized

Bubbel, tilltugg och sockersöta cupcakes från Cupcaketime. Liten föreläsning av Ung Cancer. Fotografen Fride Leijonvit. Därutöver mingel och tävlingar, och som om detta inte vore nog så hade vi även 20% rabatt i butiken denna afton.

hagahemevent

Butiken var till största delen fylld med julpynt – men det fanns även en del annat smått och gott. Jag fastnade för två lampor, den ena i vit marmor och den andra med en liten rörmockar-detalj. Lamporna ville jag dock prata med Rickard om innan jag köpte, men med mig hem följde en hel del annat smått och gott: Ljusslinga, servetter & tomteTinbox Golden Apple, Burn Cancer, te, praliner och fudge, ett vackert smycke samt böcker.

Jag funderade på om jag skulle pryda granen med ljusslingan men eftersom julgranen inte köps in än på ett tag fick ljusslingan pryda köksbordet.

DSC_0002

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.