Inga krafter kvar…

Det har varit en jobbig dag idag. Tindra väckte Tristan imorse (en timme innan han brukar gå upp) vilket resulterade i en trött kille redan vid frukostbordet. Tog en promenad för att få honom att somna i vagnen vid halv nio och han sov till kvart över nio. Lunch ville han inte ha, han satt och gnuggade sig i ögonen hela tiden och jag la honom i sängen så han kunde sova en stund.

Men nej, så fort jag lägger honom ner så rullar han runt, sätter sig upp och ställer sig sedan upp. Och det värsta är att han inte är nöjd varken sittandes eller ståendes utan han står/sitter och gråter. Jag lägger honom ner igen… och så börjar det om och han rullar runt, sätter sig upp och ställer sig sedan upp.. gråter… jag lägger honom… han står upp igen… gråter.. A, ni förstår!

Efter en halvtimmes försök så gav jag upp och han fick komma upp ur sängen. Han var nöjd en liten stund, fick sin lunch men började sedan gnugga sig i ögonen och visade att han var trött.

Har försökt så otroligt många gånger idag att få honom att somna, helt förgäves… och jag är helt slut nu!

Tindra var väldigt aktiv, högljudd och krävde konstant uppmärksamhet när min syster var här, men efter att hon åkt hem så lugnade Tindra ner sig och det var väldigt skönt.

En utav gångerna jag försökte få Tristan att sova så blödde det ur hans mun eftersom han stått och bitit i sängen så hårt. Så jag förmodar att det är fler tänder på väg…

Jag hoppas innerligt att vädret är bättre imorgon, så vi kan hitta på något. Tristan sover helt perfekt i vagnen så hittar vi på något är han inte fullt så jobbig…

När Rickard vid halv sex kom hem från jobbet smet jag in i duschen, tyckte det var skönt att slippa höra barnskrik och gnäll. Tindra satt på toalettstolen och pratade hela tiden med mig ,men hon var glad och nöjd!
Hade tänkt lägga mig när barnen somnat, men kom på att det är Melodifestivalen idag och vill ju gärna se på det… Jag sitter i alla fall i sängen, invirad i täcket och hoppas barnen somnar snart så jag kan njuta av kvällen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.