Imorgon…

… HJÄLP! Det är redan den 23 juli imorgon vilket innebär att jag börjar arbeta då. 
Har varit och handlat idag, två gånger dessutom,.. 
Vill inte behöva gå upp tidigare än nödvändigt så någon frukost kommer inte att ätas hemma! Har köpt olika drickyoghurt, frallor och annat smått och gott som jag kan äta på vägen. Kommer under de tre veckor som jag åker buss till och från jobbet att gå hemifrån 90 minuter innan jag börjar jobba vilket innebär att jag har otroligt mycket tid på mig att äta frukost på vägen till jobbet!
Vad gäller lunchen så vägrar jag värma typ kokt potatis med något till. Att värma potatis/pasta/ris i micron är något utav det äckligaste jag vet! Vad ska man äta då då? Hmm, frysta färdigrätter är överlag (enligt mig själv såklart) aldrig goda. Det finns EN fryst färdigrätt; Findus World Selection Falafel Marrakeh som är god, och den är dessutom riktigt god! Så ett par sådana är inköpta och ligger nu i frysen. Frysta pizzor är ingen hit men det funkar… 
Mat som kan ätas kall är perfekt! Imorgon ska jag äta kokt pasta, som jag blandat med olivolja och fransk salladskrydda, och därtill pinjenötter, paprika, gurka, tomat, champinjoner, sugar snaps och stekt Halloumi. 
Kommer nog bli pastasallad de flesta dagar *ler*. Det är fräscht, lätt att göra och behöver inte värmas – toppen!
Men det är ju som så att jag kommer behöva mer! Energi! Energi får jag snabbt utan något sött, därför ligger en godispåse redo i jobbväskan. Och frukt är bra! Kanske ska packa en resväska istället?..
Ja ja, jag överlever sannolikt och i värsta fall lär det finnas en liten kiosk i närheten =)
Och så var det ju det med kläder. Ägnade närmare en timme förut åt att prova kläder och försöka matcha rätt. Så nu är en jobbveckas kläder fixade! Känns bra att veta vad jag ska ha på mig en vecka framåt så slipper jag tänka på det på kvällarna när jag kommer hem. 
Och barnen då?! Ska jag ta fram kläder till dem också? Man kan ju tycka att maken borde klara det men när han vid middagen sa till Tindra att Tristan inte behövde pyjamas inatt eftersom dressen han hade på sig inte var smutsig och att Tristan kunde ha den imorgon med – då tvivlar jag! Mina barn kan ju inte ha på sig samma kläder två dagar i rad! Jag vet att jag är lite (med betoning på lite) nojig nu, men det bästa är nog att ta fram kläder till barnen för imorgon också. Hade tankar förut på att ta fram för en hel vecka åt dem med, men… a, jag lämnade den tanken…
Tånaglarna är nymålade – otroligt viktigt även om jag givetvis kommer ha skor på mig! Kommer inte ihåg när jag gick utan lack på tånaglarna senast. Måste ha varit på väg hem från fotvården, då det dröjde ett par timmar innan jag fick tid att måla på ett lager.
Puh! Känner mig lite speedad... Kan i och för sig bero på att jag testade en ekologisk energidryck för en stund sedan, men… 

Ja, jag är nervös! Det värsta är att jag är mer nervös över barnen, att det inte kommer att tvättas så ofta och över hur hemmet kommer att skötas än över det nya jobbet. Haha, det är skrämmande men sant! 
Jag förväntar mig det värsta vilket innebär att mina misstankar infrias eller att jag möts av en positiv överraskning. Jag förväntar mig kaos när jag kommer hem imorgon; leksaker överallt, kastruller och stekpannor odiskade, blöjor kvarlämnade i badrummet, Tristan i samma kläder som han hade idag och en obäddad säng.

Svar ja, jag känner mig redo till 100% att börja jobba imorgon. Det ska bli otroligt roligt, speciellt då det är något jag tidigare inte jobbat med och det ska bli kul att träffa lite nytt folk.

En reaktion på ”Imorgon…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.