I’m in love with Klean Kanteen

Jag har, i och med vår plastbantning, tittat efter nya vattenflaskor till barnen (och även till mig själv, då jag använder vattenflaska både när jag cyklar och på gymmet). Hittade klean kanteen och blev väldigt intresserad! Har tittat på glasflaskor tidigar men inte känt mig helt bekväm med att de är av glas, då mina barn inte är de mest försiktiga små individerna *ler*
Klean Kanteen, som säljs av Nordic Eko, ville gärna vara med och sponsra min EKOfika – vilket gjorde mig otroligt glad!  Jag och barnen har fått testa ett par produkter ur deras sortiment och jag kan ju börja med att säga att bara färgerna gör mig lycklig!
Flaskorna ser relativt tunga ut men det kan jag garantera att det inte är! Det är istället en lätt, återanvändbar, hälsovänlig flaska utan bisfenol A (BPA), en flaska hållbar nog att hålla en livstid!
Den stora öppningen gör flaskan otroligt lätt att rengöra, vilket är ett stort plus då flaskor givetvis behöver rengöras även om det enbart varit vatten i dem. Använder man då dessutom  deras flaskor som nappflaskor, men dinappen som tillbehör, och kanske har välling i den så är ju detta helt underbart – tänkt vad skönt att slippa behöva köpa en borste som du enbart kan använda för att göra rent nappflaskan.
För den som undrar varför korkarna är i plast så går det enkelt att förklara; detta görs med hänsyn till dina tänder! Klean Kanteen använder polypropen #5 därför att den plasten inte har någon känd utsöndringskaraktär och är mjukare om man snubblar till på vandringsleden. Om man hellre vill undgå plast helt och hållet så har de korkar som är gjorda i rostfritt stål.

Mina barn som älskar sina nya flaskor:

Jag kan även glädja er med att ett par kommer att gå från EKOfikan med flaska från Klean Kanteen!

Varje gång du fyller din Klean Kanteen, gör du ett positivt val för din egen hälsa och för hälsan hos vår planet. Vad du häller i en Klean Kanteen är precis vad som kommer ut, ingen urlakning av gifter, inga kemikalier, bara din välsmakande, läckra dryck. Plus, du kan hindra att en annan plastflaska från att hamna på en redan full soptipp, eller ännu värre, i havet. Under en vecka, en månad eller ett år, allt det lilla vi kan göra individuellt kan göra stora under i längden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.