I väntan på gräs

Påklädd och redo sitter jag just nu och inväntar gräsleveransen. Strax efter midnatt var gräset lastat på lastbilen och om chauffören inte försovit sig ska han vara här vilken minut som helst!

Barnen sover fortfarande och jag hoppas att de sover länge så att vi i alla fall hinner lägga en del gräs innan de vaknar. 

Under tiden vi väntar kan jag passa på att visa bordet som vi köpt till altanen. Ett bord med formen av en hexagon – perfekt vid fika eller när man efter en stunds gräsläggning bara vill sätta sig ner *ler*

IMG_2108

Bordet på balkongen  går ju att förlänga så att man kan sitta 16 personer vid det, men eftersom det i normalläge enbart ryms åtta stolar så fick vi ha åtta stolar i förrådet. Det är ju inte alltför ofta som vi är hela 16 personer så det kändes som en smart idé att nyttja ett par av ”reservstolarna” till bordet på altanen. På så sätt är det bara två stolar som behöver stå i förrådet och blir vi många får vi bara bära upp stolar från altanen till balkongen!

Vid dagens slut ligger det förhoppningsvis gräs, och inte bara jord, utanför altanen. Men det lär ju krävas en hel dags arbete innan vi kommit så långt,.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.