Hotellfrukost, bad & sommarkväll med vin, ost & kex.

Efter en god natts sömn på VANN vaknade, i alla fall barnen, utvilade och redo för nya äventyr. Det blev ett par timmars sömn även för oss men vi var så sugna på att testa alla möjliga sorter av den ekologiska och KRAV-märkta glassen vi fann i måndags eftermiddag att det behövdes en lång film för att hinna med *ler*  
Jag fastnade för jordgubbsstruten – den var riktigt god!

Hotellfrukost blev det såklart på morgonen – lika gott som alltid. Barnen som inte ville sitta och njuta av frukosten lika länge som vi vuxna, sprang när de var mätta bort till det stora lekrummet. Det blev även en hel del hopp i studsmattan innan vi checkade ut. 

vann
Dagen spenderade vi sedan på Mollön samt på en av sandstränderna vid Unda Camping. Vi blev först lite besvikna då det vid de två första sandstränderna var fullt med blåmusslor, tång och grumligt vatten. Tristan var dock himla intresserad av att gå på bryggan längs med klipporna och det var tur att vi lyssnade på honom för vi fann då ytterligare en sandstrand där det var otroligt fin botten och inte grumligt alls. 

Tindra fick övat på att simma och nu lyckas hon riktigt bra med både ben- och armtag, dock vågar hon inte testa att använda både ben och armar samtidigt. Snart hoppas jag det släpper så att hon kan känna sig lite tryggare i vattnet. 

Åt på restaurang inne i Uddevalla Centrum och efter det var barnen sugna på att leka på den stora lekplatsen mitt i centrum. Det är verkligen en toppenbra lekplats med massor av utmaningar för såväl stora som små. 

Strax efter 18 anlände vi till barnens farmor. Barnen fick hjälpa farmoderns sambo med att borra hål i brädor för terrassbygget – något de tyckte var otroligt spännande och kul. När barnen somnat satte vi oss utomhus och njöt av sommarkvällen tillsammans med vin, ost och kex. Jag älskar semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.