Höstskor

De två senaste åren har jag köpt höstskor från Gant (se här) men blivit besviken då de svarta skorna vid flera tillfällen släppt från sulan. Har fått dem utbytta två gånger men när det hände tredje gången (bara några veckor gamla) så tröttnade jag, reklamerade dem och fick pengar tillbaka.

Har sedan dess varit på jakt efter ett par nya svarta men inte funnit några som fallit mig i smaken. Har letat och letat men varje gång kommit in på Gants otroligt fina skor.

Igår när jag var i stan i helt andra ärenden var det ett par skor som fångade min uppmärksamhet. De satt perfekt på foten och jakten kunde därför sluta. Jippie!

En liten nättare sko med spetsig siluette. Dekorativa volanger som ger en extra snygg dimension. Jag välkomnar Clou, Leonore Chelsea – perfekt till höstgarderobens alla klänningar.

4 reaktioner på ”Höstskor

  1. Jätte fina ! Har exakt samma problem med mocka bootsen som jag köpte från gant i våras, såg nu att sulan släppt på ett ställe. Kvittot har jag väl såklart inte kvar, men jag hoppas ändå att butiken ska kunna hjälpa mig. Skorna ser ju helt nya ut och är inte ens slitna 🙁

    1. Tack! Hmm, spännande med samma typ av problem på skor från Gant. Du kan ju ha med kontoutdrag för att styrka att du köpt skorna hos dem.
      Hoppas det löser sig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.