Höstmössor från By Lelou

Med hem från EkoEventet följde två höstmössor som barnen får testa och tycka till om. Dottern tog såklart på sig sin direkt.

img_7961

Mössorna tillverkas i By Lelous unika och egentillverkade Lelou Eco™-tyg och är fodrade med ekologisk bomullsfleece. Det mjuka bomullstyget är stickat i Ulricehamn av ekologiska bomullsgarner som är certifierade enligt Oeko-Tex Standard 100 produktklass 1 och GOTS. Trycket är dessutom tryckt med miljömärkta färger. Underbart!

img_7972

När vi mellan regnskurarna igår tog en promenad åkte bägge barnens mössor på. Dottern är otroligt förtjust i sin och tycker att den gosig inuti. Sonen älskar även han den otroligt mjuka insidan och jag uppskattar öronlapparna som skyddar öronen lite extra såhär under hösten.

img_7973

Fördelen med mössan med tryck tycker dottern är att hon kan räkna mössans myror, svampar, spindlar och nyckelpigor medan sonen anser att hans är bäst då han kan räkna alla ränder på dem. Själv tycker jag att det är roligt att de båda två tycker att de fått den bästa mössan och så ler jag lite i smyg åt att de intresserar sig för matematik – mitt favoritämne i skolan.

img_7991

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.