Höstlig eftermiddag

Så lyckades jag äntligen komma i säng i tid, fick sova dryga sex timmar, var inte dödstrött när väckarklockan ringde och kom till jobbet tidigt. Har kämpat sedan efter semestern med att komma iväg såpass tidigt att jag kan sluta innan halv fyra och ändå ha jobbat mina timmar.

Igår kom jag hem strax innan fyra, glad över att ha hela eftermiddagen framför mig. Skalade snabbt två kilo potatis och slängde ner i en kastrull – så att middagen skulle gå lite snabbare och smidigare när vi kommit hem igen.

Tog med dottern, hämtade sonen på förskolan och med oss fick vi en av sonens fina vänner. Åkte upp till Fontins naturreservat, lät barnen leka på naturlekplatsen, kikade på de fina ankorna i dammen och tog en promenad.

När vi väl kom hem var vi hungriga och lite frusna (eller det var nog bara jag som var frusen,..) men fulla av ny energi. Jag måste helt klart prioritera att lägga mig i tid så att det kan bli fler fina eftermiddagar ute i naturen.

3 reaktioner på ”Höstlig eftermiddag

    1. Ja visst är det. extra härligt när solen lyser och det är uppehåll – som idag. Håller tummarna för en mysig eftermiddag 🙂

  1. Mysigt att kunna ta vara på tiden och göra något trevlig med barnen på vardagseftermiddagarna, något man borde bli bättre på 😊

    Ses ikväll!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.