Höstens Lyxigaste Kväll

Tänk så många faktorer som påverkar hur en eventkväll blir. Dels planeringen inför kvällen, företaget man samarbetar med samt sponsorerna men givetvis har även de inbjudna gästerna en stor roll i det hela. Oftast flyter det på bra, men ibland – och så blev det i onsdags – så känns allt perfekt!

Efter att ha hälsat 10 nyfikna bloggare välkomna presenterade Jeanette & Suzanne sig och sitt företag Saian Academy. Jag tycker personligen att de bägge två är helt underbara och det märks att de brinner för det de tror på – nämligen naturligt och ekologiskt.

img_4390r

Duktiga Therese dokumenterade hela kvällen i bilder, så all cred till henne för alla fantastiska bilder.

Efter en introduktion av hudvårdvårdsserien SAIAN och information om behandlingarna som erbjuds så högg vi in på förfriskningar och tilltugg från fantastiska sponsorer;

Mingelmat från Mathem
Läckra godsaker från Haupt Lakrits
Ekologiskt mousserande vin från God Dryck
Björksav samt nyttiga drinkar gjorda av rena juicer från Holistic Sweden

img_4119rimg_4132rimg_4097rimg_4104rimg_4141r20161021_232851-600x900 img_4297r

Som sig bör under en bloggkväll så ingick en del mingel och fotografering.

img_4165rimg_4153r img_4216r img_4221r img_4300rimg_4271r

Fyra vinster låg i vinstpotten och bloggarna hade möjlighet att vinna ekologisk aromaterapi, QRMA Frekvensanalys, EVO2 Nagelbehandling samt Saian ansiktsbehandling. Men ingen gick tomhänt hem från eventet! En lyxig goodiebag var utlovad och alla bloggare fick varsin flaska D-vitamin från Holistic, varsitt prova-på-kit med hudvård och en Beauty Lift Box från SAIAN.

img_4146rreceived_10155482271949569-600x900img_4416r

Prova-på-kitet är fyllt med olika hudvårdsprodukter för att under 30 dagar kunna testa hudvård från SAIAN. Den handhållna micro/galvaniska enheten i Beauty Lift Boxen används för att på ett enkelt och smärtfritt sätt att tona och skulptera ansiktet på bara 5 minuter om dagen. Tester har visat att rynkor kommer att minska med upp till 50 % om maskin och produkter används två gånger dagligen under en cykel på 28 dagar. Ska bli så spännande att testa!

img_4200r

Stort tack till alla bloggare som förgyllde denna kväll och tack till berörda sponsorer. Ett extra stort tack till SAIAN som gav mig förtroendet att hålla i event hos dem.

6 reaktioner på ”Höstens Lyxigaste Kväll

 1. Vi på SAIAN tackar och bugar för en underbar kväll tillsammans med så många intressanta och driftiga kvinnor ❤ Välkomna åter till oss på SAIAN Academy på nya event och nya äventyr framöver! Lycka till nu med er SAIAN hudvård och tveka inte att höra av er om ni har frågor.
  Kram till alla våra favoritbloggare/vloggare!!
  Jeanette & Suzanne

 2. Tack så mycket för en fantastisk kväll med grymma goodiebags!!! Det var otroligt uppskattat!!! Det var också väldigt mysigt med ”middagen” som blev för att man fick lite tid att prata med alla 🙂

 3. Det är vi som ska tacka för ett supertrevligt event!!!
  Jag hade så trevligt och alla inblandade( ingen nämnd och ingen glömd) är supernysiga!😍😍
  Har börjat på ”behsndlingen ” med produkterna och kan bara säga att jag fastnade direkt!

  Ha en fin helg!
  Här blir det hästar i stora lass, Ridlektion för mig och stora tjejen imorgon och hopptävling (KM-mästerskap) för henne på söndag.
  Kramar!

  1. Men tack snälla du ❤
   Vad kul med ett positivt första intryck av produkterna, det är ju så viktigt för att man ska vilja fortsätta.

   Önskar dig en fin helg också – vad mysigt med en hästhelg. Hoppas det går bra på tävlingen på söndag för dottern 🙂 För oss blir det en helg med 9 meter hög klättervägg, fina vänner och mer vänner.
   Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.