Hoppborgstivoli – in action

I lördags var det ju hoppborgstivoli här i Kungälv! Tindra fick bjuda med tre vänner, Tristan var såklart med och två av Tindras vänner hade även med sina syskon, varav ett syskon går i samma förskolegrupp som Tristan.

Det var minst sagt fullt ös på området och även om antalet hoppborgar kunde tyckas få så var det alldeles lagom. Lagom stort för att barnen själva skulle kunna springa omkring. Det fanns hoppborgar för såväl mindre som äldre barn och de större barnens favorit var helt klart hoppborgen med den långa hinderbanan. 

Hoppborgstivoli1

Tindra och ena kompisen såg mattan där man kunde brottas i dräkter och de bägge tyckte att det var riktigt roligt. Tindra tyckte att det var såpass kul att hon nu har önskat sig en sådan matta och två dräkter i present.

Hoppborgstivoli2

När det hoppats i över en timme behövdes det lite energipåfyllning och det som hägrade mest var sockervadd.

IMG_4732 IMG_4735

Efter att energidepåerna var påfyllda hoppades och lektes det i närmare en timme till. Efter det var jag, trots att jag inte hoppat i hoppborgarna, helt slut och vi begav oss hemåt. 

Lyckades innan vi gick hem få en bild på dottern med en av hennes vänner, som glädjande nog hade på sig mössan som Tindra sydde till honom (med min hjälp) i alla hjärtans dag-present.

IMG_4740

Nu längtar vi till nästa års hoppborgstivoli!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.