Hoppborgstivoli, bloggevent och solig söndag

Igår var vi på hoppborgstivoli i Kungälv. Barnen (Rickard inkluderad *ler*) hade otroligt roligt bland alla hoppborgar och när vi kände oss klara strosade vi runt på kullerstenarna och kikade in i alla trevliga affärer längs gågatan.

img1429451497304

Kvällen ägnade jag inne i stan på Ibis Styles Göteborg City – där det av L&M Events anordnades Springtajm Event 2015. Välkomstdrink, massa mingel, tävlingar, fantastiskt god juice från Naked Juicebar Frölunda, mer mingel och goodiebag.

IMG_1472Kvällens sponsorer: PompdeLUX, Idus Förlag, Tidningskungen, Beautynet, LJ WildHeart, By Florin, Naked Juice Bar, Back To Basics PT, Mandorla Stil & Spa, Pimpim Designs, Art By Tina, Lagnöviken Design, Björn Törnblom Accessories, Jollyroom, Smilodent, Jaijas Design, Lowin Productions, Bistro Soup´n Bagel, Jewellery By Jenny, Le Pain Francais, Sportgym Butiken, AS Förlag och Roliga Barnsaker.

Det bjöds på buffé – som faktiskt inte var någon höjdare,. Förväntade mig något lite mer speciellt än två IKEA-pizzor,. Som tur var vägde det fantastiska sällskapet upp och det blev en riktigt trevlig kväll!

Jag hade dock turen att vinna en av de bästa vinsterna – Lilla PT-paketet  från BACK TO BASICS PT som innebär 5 träningstillfällen á 60 minuter. Precis vad min otränade kropp behöver!

IMG_1474

Dagen idag började med sovmorgon för min del. Jag vaknade av den goda doften av kardemummakaka och blev positivt överraskad av att barn och make ägnat morgonen åt att baka.

Lade för någon vecka sedan ut en del av våra utemöbler i teak till försäljning genom ett par olika facebooksidor men har inte fått någon respons på det alls. Därför var det en extra härlig känsla när vi fyra minuter efter att vi lagt ut en blocketannons fick ett samtal och ett tag därefter vad möblerna hämtade! 

Vi har även varit ute och njutit av solens varma strålar idag. Barnen har plockat blommor – maskrosor som nu ligger i glas och skålar på vårt köksbord, sparkcyklat och lekt på lekplats. Det är en extra härlig känsla att äta ute och idag hade vi tagit med massor av frukt som läskade gott när det var vindstilla och solen värmde.

img1429450867511Helgen börjar nu lida mot sitt slut – alldeles för fort, precis som vanligt. Men som tur var är det inte så många dagar tills nästa helg är här *ler*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.