Hjärtmedicin och nytt förband!

Vi var ju på Östra sjukhuset idag för att få Tristans arm omlagd. Fick träffa en annan barnsjuksköterska idag, väldigt pedagogisk och trevlig. Hon öppnade upp bandaget och de sista lagren var helt kladdiga.. När hon kom in till såret fick jag en stor klump i halsen och var nästan nära på att börja gråta, det kändes så hemskt att se det stora öppna såret på min lille killes arm.. Såret är nu lika brett som Tristans arm (typ 3 cm) och cirka 2 cm långt och väldigt djupt.. Usch!

I vilket fall så lade hon om det på nytt och vi ska dit på onsdag igen. Då ska hon ta foto på såret så att vi har något att jämföra med framöver, hon menade på att man glömmer så lätt och att det är smart att ha bildbevis för att se om såret blir bättre eller sämre.

Hjärtmedicin! Ja, det ska han ta nu framöver, 6 ml två gånger per dag i ett år. Detta för att det skyndar på läkningen av smultronmärket.

Stackarn har i alla fall väldigt ont i sin arm, rör man vid den går det knappt att trösta honom efteråt. Tycker synd om honom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.