Hetta, kalas & skolbuss

Vilken värme vi haft de senaste dagarna! Klockan är nu strax efter åtta på kvällen, solen har försvunnit bakom träden och det är 28,4 grader. Helt galet – men så skönt att sommarvärmen kom tillslut.

Igår firade delar av släkten fröken sexåring. Vi fikade ute i hettan och Tindra fick blåsa ut ljusen på den beställda kladdkakan. Barnen är ju tyvärr inga tårtfantaster så det blir inte att jag gör några tårtor längre – men så länge barnen är nöjda och äter glatt så är jag nöjd.page

Tindra sålde målade stenar och blommor gjorda av Fischer Tip i sin affär under lekställningen. Jag fick tillslut gjort en skylt – Larsens Livs – och så har vi satt upp en ringklocka utanför affären, ifall expediten inte är synlig när någon vill handla.

page1Många fantastiska presenter fick hon:
* Fler Fischer Tip så att hon kan skapa fler fina konstverk.
* Gympapåse och pennfack från ekologiska Coq en Pâte. Deras textilprodukter är tillverkade av certifierad ekologisk bomull (GOTS-certifierad). Även trycket är miljövänligt och certifierat av franska Imprim’vert. Deras motto är att det visst går att producera snygga, kommersiellt gångbara produkter i hållbara, giftfria och ekologiska material samtidigt som hela tillverkningen tar hänsyn och visar respekt för både människor och natur. 
* Kockmössa i fairtrade-certifierad bomull, grytlapp och påse – alla med tillhörande textilpennor. Tindra skulle såklart rita på dem direkt och sedan använda dem  i affären.
* Kläder i ekologisk bomull från såväl Mini Rodini som Geggamoja.

Nu har dottern min precis lagt sig – kan dock inte sova på grund av att hon är så spänd inför morgonens första dag i skolan! Hon ska dessutom åka skolbuss för första gången. Gissa om hon är förväntansfull?!

En reaktion på ”Hetta, kalas & skolbuss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.