Hemmadagen varade bara fram till halv två..

Hade ingenting planerat idag och tänkte att jag för en gångs skull skulle låta bli att göra något annat än att vara hemma.. Men det är lättare sagt än gjort. När Tindra skulle sova lunch kände jag hur det pirrade i benen på mig och när hon vaknat gav vi oss ut. 
Först blev det en promenad till Hornbach (skulle ha tagit bussen om jag vetat hur ont i höfterna jag skulle få..), men där hittade vi inte det vi sökte. 
Tindra var helt galen i att klättra på alla stegar inne på Hornbach 🙂

Sedan gick vi över till Toys ”R” us, och jag vill verkligen ALDRIG gå in i en leksaksaffär med mina barn igen! Tindra fick ju ett presentkort när hon fyllde år, så vi tänkte köpa något till henne men det var riktigt jobbigt att hitta något… Tindra sprang runt som en galning, ville åka rutschkanorna där inne, ramlade baklänges när hon gick upp för trappan till en rutschkana, ville cykla etc. etc. Efter säkert en timme hittade vi en sak vi tyckte passade henne. Det blev en liten ”kyl” med 29 frukter/grönsaker/fiskar/bakverk för varje bokstav och när man stoppar in en ”figur” i kylen så säger den exempelvis ”A – en orange Apelsin” och så kan man klicka på en massa olika saker.. hmm dålig förklaring märker jag men en väldigt rolig leksak 🙂
Sedan gick vi till Ö&B för att köpa popcorn, men var så svaga att vi köpte två 500grams påsar chips också.. ångrar mig nu… gillar ju inte ens chips längre.. Tindra var minsann glad över att få hålla i ena chipspåsen i alla fall 🙂

Vi gick även över till Coop, och efter det upp till en sybehörsbutik nära wieselgrensplatsen. Sedan tog vi 17bussen mot Tuve och promenerade sedna hem till oss.. Var helt slut när vi kom hem kan jag lova..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.