Hem & Villa

Idag blev det ett besök på Hem & Villa mässan. Den var större än förra året men tyvärr inte bättre. Det var otroligt stort fokus på villaägare, vilket givetvis inte är fel, men jag hade önskat mer heminredning och prylar som även lägenhetsfolk kan vara intresserade av. 
Mitt Kök – Nordens största konsumentmässa för mat och dryck anordnades även den på Svenska mässan idag och där fanns en hel del kul. 6 påsar chips inhandlades – ruskigt goda =) Maken köpte varmrökt lax till sig själv och barnen och jag njöt av en stunds nackmassage. Massage vet jag förresten inte riktigt om jag kan kalla det, då kvinnan var mycket noga med att informera om att min nacke verkligen inte klarar av vanlig massage. Hon använde en kräm som hon strök över nacke och axlar och efter ett par minuter kändes det som att nacken brann. Men jösses vad skönt att inte ha ont i nacken på ett tag. Var nog rätt dum som inte köpte krämen men jag kunde inte motivera köpet med tanke på krämens pris. 
SOVA var där även detta år och jag noterade att de hade ett bra erbjudande på en madrass från Tempur. Vi var ju inne i butiken vid bäckebol för någon vecka sedan och beställde en madrass från Stjärnbädden som Tindra ska få i nya sängen när vi flyttat. Vi var där vid tre tillfällen, bara för att kolla på madrass till henne, men hade så svårt att bestämma oss då vi båda ville köpa Tempur till henne men det tog emot att lägga sådana summor på madrass till henne när hon ändå är så liten och lätt. Men på mässan idag slog vi till, bad dem ta bort den gamla ordern på madrassen från stjärnbädden och istället lägga in en order på madrass från Tempur. 
Tindra och Rickard byggde en verktygslåda som vi ska lacka med båtlack.
Efter lite drygt fyra timmar på mässan var vi alla helt slut. Min mamma och Andreas fick ta bussen hem till oss och vi + Emma åkte spårvagn in till stan där vi parkerat bilen och åkte sedan hem. 
Middagen som bestod av kokt potatis, ugnsbakad lax och ugnsbakade citron-quornfiléer samt sallad var mättande och väldigt god. Jag avslutade den med Sia Pistage-glass – MUMS!
Mamma, syster och bror åkte hem ett tag efter middagen. Barnen var trötta och bevisligen även maken, som somnade när han läste för dem… Själv är jag fortfarande pigg och vill få gjort lite till innan jag lägger mig för att sova.
Någon annan som var på Hem & Villa mässan idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.