Helt slut!

Jösses, mina ben orkar knappt bära mig längre! De senaste dagarna har varit underbara och vi har hittat på så många roliga saker. Denna dag har tillbringats på Kolmården och jag är helt slut efter sex och en halv timme där – men kul har vi haft! 

Mer om dagens besök på Kolmården och våra andra fantastiska dagar i andra inlägg – för nu har vi precis anlänt till First Camp Kolmården, där vi hyrt stuga för natten. 

Jag slängde ut make och barn så att jag skulle kunna bädda barnens sängar, fixa i ordning och laga middag. De är nu och badar och jag tänkte strax gå för att hämta dem och passa på att  ta mig ett dopp själv =) 

firstcamp

Förra gången vi var här hyrde vi en liten stuga med i princip enbart två våningssängar men då hade båda barnen blöjor och det gjorde inte så mycket att toalett inte fanns i stugan. Denna gång kändes det dock säkrare att hyra en stuga med toalett så att eventuella nattbesök av barnen kan göras smidiga! Trollhöjden heter detta lilla område med stugor och vi har nu installerat oss i en mysig stuga med våningssäng i ett rum, bäddsoffa och kök i stora rummet samt rum med toalett och dusch. Här kommer vi att sova gott inatt!

En reaktion på ”Helt slut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.