Helt slut!

Jag är verkligen helt slut!! Har ju inte jobbat något fysiskt under veckan men nacke och rygg värker. Jag är dock helt slut vad gäller hjärnan. Känns som att jag tagit in en himla massa information och att hjärnan går på högvarv för att kategorisera och hantera allt. 
Idag har varit en bra dag. Jag har själv suttit vid datorn och gjort en del idag. Massor av planering – lite extra jobbigt nu under sommaren då en del terminaler/depåer har semesterstängt och man vill hålla kostnaden så låg som möjligt. 
Det känns verkligen som att jag hamnat på rätt ställe! Arbetsuppgifterna tilltalar mig och kollegorna är alla trevliga och hjälpsamma =)
Nog om jobbet nu! När jag kom hem ville Tindra bada. Tindra slängde snabbt av sig kläderna efter att ja sagt att det var okej och Tristan sprang fram till poolen och försökte hoppa i med kläderna på *ler*
Maken försöker nu lägga barnen, och har försökt den senaste timmen, men ingen utav dem vill somna. Tristan gråter och skriker och Tindra säger gång på gång att hon vill höra saga. Får nog gå in och försöka lugna min upprörde son!
Ikväll ska jag bara slappa, se en film kanske… Har ni något roligt inplanerat ikväll?

En reaktion på ”Helt slut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.