Hårvårdsprodukter från Waterclouds

Som ni vet sponsrar Waterclouds till Mammablogg Date 2012 och jag skrev för ett tag sedan att jag kommer att ha en tävling på eventet där vinnaren får ett exklusivt kit.

Vinsten, till ett värde av cirka 800kr:

Jag har även själv fått möjlighet att testa ett par produkter.
Repair Schampoo gör mitt hår mjukt och lent utan att tynga ner. Mina toppar blir lätt torra och ”frasiga” men detta schampoo har verkligen lyckats med att återfukta dem. Håret har även blivit mer glansigt sedan jag började använda detta schampoo.
Repair Hairmask är en hårmask som ska verka i fem minuter. Har använt den varje dag nu ett par dagar tillsammans med schampoo:t och jag är SÅ nöjd över att håret inte tyngs ner och ser fett ut, vilket jag vid användandet av andra märken ofta tycker. 
Repair Hairbutter har jag än så länge bara hunnit använda vid ett tillfälle. Det är inte så ofta som man som tvåbarnsmor har tid att stå i duschen 20 minuter för att låta hårmasken verka ^^ Hårmasken var verkligen effektiv och det kändes nästan som att håret var nyklippt, att inga slitna toppar fanns och som om håret verkligen mådde bra 🙂
Hard Matt Hairwax – Jag använder inte vax för att göra frisyrer, då jag har så långt hår, men det är perfekt att använda vax till de små hårstråna som gärna står rakt upp och till ”luggen” som jag helst inte vill ha mitt i ansiktet. Maken min tog beslag på wax:et nästan direkt och även han tycker att det är bra =)

Förpackningarna är dessutom stilrena och snygga!

2 reaktioner på ”Hårvårdsprodukter från Waterclouds

  1. Hairmasken är kanon att låta verka över natten så blir resultatet ännu bättre. Perfekt när man duschar av sig på kvällen, bara att skölja ur på morgonen när man ska göra sig i ordning. Ska man bara vara hemma kan det sitta i över dagen också utan att håret blir fett. Blir bara bättre resultat. Har kört med detta märket i flera år och det är superbra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.