Harrys, Glasögon & Blåbär

För ett par veckor sedan var Tindra hos ögonläkaren och de konstaterade att hennes syn blivit bättre. Hon fick därför ett nytt recept för glasögon med mindre styrka än de hon haft innan och ögonläkaren sa att om utvecklingen fortsätter åt detta håller kommer hon inte att behöva glasögon mer om cirka ett år. Jätteskönt att hennes flitiga användande av glasögonen faktiskt resulterat i att synen blivit bättre och att hon kanske inte kommer att behöva glasögon mer om synen fortsätter att förbättras. Dock så tycker jag att hon är väldigt söt i glasögon! 

Denna gång hade hon fått välja glasögon helt själv och hon såg verkligen fram emot att få åka och hämta dem! På väg till Smarteyes stötte vi på två personer på flakmoppe, med massor av gosedjur, som gjorde reklam för nyöppnade Harrys i Göteborg. Tindra fick ett gosedjur medan de åkte förbi men sa sedan snabbt till mig att Tristan nog skulle bli väldigt ledsen om inte han fick ett också. Eftersom de stannade ett par meter längre fram sa jag till Tindra att hon kunde gå fram och fråga om hon fick ta en till lillebror med, vilket min stora tjej också gjorde. Stolt över sig själv kom hon tillbaka med ytterligare ett gosedjur. 

Vi traskade vidare för att hämta glasögonen och efter en stunds väntande fick hon äntligen prova dem. Jag hade en mycket nöjd dotter med mig därifrån!

Harrys, glasögon

 Gick förbi Ecostore och köpte  ekologisk vattenmelon, en otroligt stor citron, skumma tomater och lite annat smått och gott.

Besökte även nyöppnade Kavat där vi möttes av serviceminded personal. Kom därifrån med det vi behövde: nya sulor till Tindras gummistövlar.

Make och son mötte oss när vi gått av bussen på väg hem. Vi lekte en stund på lekplatsen och tog en lång promenad genom skogen. Hittade mogna blåbär, plockade en del och efterrätten idag bestod därför av nyplockade blåbär och smaskig vattenmelon.

blåbär

En reaktion på ”Harrys, Glasögon & Blåbär

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.