Här vattnas det för fullt!

Gårdagen var kämpig. Det gick bättre än jag trott och efter bara ett par timmar var vi klara med en stor del av tomten. Men sedan skulle vi lägga gräs i sluttningen och det var lättare sagt än gjort! Vi kunde ju inte gå på det vi nyss lagt för då åkte det neråt och eftersom det är en relativt brant lutning så var det inte ens så lätt att hålla balansen mitt i sluttningen,. 

Men tillslut lyckades vi med backen och då var alla passbitar kvar. Efter många timmars arbete kände vi oss äntligen klara med gräsläggningen men kunde inte gå in ändå för då skulle allt vattnas ännu mer. 

Till slut kände vi oss klara för dagen även med det och då hade klockan hunnit bli runt 22. Fick då tagit ett par foton på vår numer gräsbelagda tomt:Gräsläggning

Ångrade en aning att vi inte köpt en vattenspridare så det har vi inhandlat under dagen idag! Aningens lättare att emellanåt gå ut och flytta på vattenspridaren istället för att gå runt med vattenslangen. 

Vilken skillnad det är att ha en gräsbelagd tomt! Det ser så mycket större ut och det är så mycket finare. Nu väntar vi otåligt på att gräsrötterna ska fästa så att vi på allvar kan börja tänka på hur vi vill ha vår tomt – om vi ska köpa studsmatta eller lekställning, eller både och,. Spännande!

En reaktion på ”Här vattnas det för fullt!

  1. Visst gör det skillnad med gräs! Helt plötsligt blir det en tomt på riktigt! Lyxigt med gräs på rulle, själva planterade vi gräsfrön, men då hade vi inga barn så det var enklare att ingen gick på det under lång tid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.