Happy at Sea & Outlet One

Tumlaren Happy har ersatt Nicke Nyfiken ombord på Stena Line:s fartyg, läs mer om när Happy är ombord genom att klicka på länken.
Happy har massa roliga aktiviteter på gång ombord som till exempel att kolla in hans egna show, dansa och sjunga med. Eller färglägga och pyssla med hans pysselblad, leka med Happy ballonger eller skaffa en häftig Happy tatuering!

Man brukar säga att om barnen är nöjda är föräldrarna nöjda men har man ett shoppingintresse, precis som jag, så kan man bli än mer nöjd efter att ha gjort ett besök i den nya märkesoutleten Outlet One ombord på Stena Danica. Det är alltid mellan 20 – 80% rabatt på alla varor  och man kan handla kläder, accessoarer och kosmetik från några av de mest välkända varumärken såsom; Lee, Hugo Boss, Prada, Converse, Gant, Saint Tropez, Soaked in luxury med mera.

Idag åker vi iväg på pressresa med Stena Line och när vi kom ombord stod Tumlaren Happy och väntade.

Barnen fick kramas med nya maskoten och fick även vindsnurror som snurrade härligt ute på däck, där vi avnjöt resans första timme.

Efter mat, lek och spel fick vi den fantastiska möjligheten att följa med kapten Karl-Olof upp på bryggan. Men mer om det i nästa inlägg.

En reaktion på ”Happy at Sea & Outlet One

  1. Kul med ny maskot på Stena Line! Happy är ju för söt!

    Svar: Maken tackar och bockar för födelsedagshälsningen, blev en kväll med en del jobb han behövde få fixat, men pyttipannan och den mjuka pepparkakan fick han njuta av på kvällen

    Kramen😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.