Handling och pakethämtning

Det var detta inlägg jag började skriva på, men så blev jag så upprörd när jag började tänka på juice och därför bestämde jag mig för att skriva om Tropicana och juicernas eventuella innehåll…
Efter jobbet åkte jag till Coop för att handla lite mat. 10,5 liter ekomjölk, vilket är nästan en veckas förbrukning till min kära make – barnen dricker också mjölk men inte riktigt i samma omfattning *ler*
Köpte vegansk pålägg från VEGGYNESS som är ekologiskt. Jag har generellt sett lite svårt för allt som är gjort för att likna köttprodukter men det känns definitivt värt att testa. Tindra tyckte det såg himlans roligt ut i alla fall =)
Efter att ha trängts med alla andra som handlade… varför valde jag att handla en torsdag efter jobbet undrar jag såhär i efterhand… så åkte jag till Tuve Torg och hämtade paket.
Alla paket var såklart till EKOfika – exklusivt för bloggare!

Goodiebagen utökas i och med paketet från Te FrossaWise Naturkosmetik samt Hälsingehonung och tävlingar kommer att hållas i samarbete med de två sistnämnda samt Shakti.

Verkligen bra att make och barn är hemma torsdagar och fredagar då SIA Glass levererades hem till dörren – också till EKOfikan!
Kom hem till barn som saknat mig, färdiglagad mat och underbar make – kan man bli lyckligare?!

En reaktion på ”Handling och pakethämtning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.