Händelserik helg!

Denna helg försvann rasande fort och såhär idag, måndag, så känns det knappt att jag varit ledig.

Maken ägnade fredagskvällen på kräftskiva med kollegor och jag och barnen myste i soffan framför en film.

Lördagen var den dag som var mest händelserik och det var en otroligt lyckad och rolig dag! Kungälv Energi hade öppet hus och de anordnade det riktigt bra!! Vi började med att åka bandvagn, vilket var väldigt roligt och en riktig upplevelse för oss alla fyra.

img1442813975671Barnen åkte lift och Tindra fick åka två gånger då hon inte var helt nöjd med höjden som Tristan vågade åka upp till. Hon skulle såklart så högt som gick att komma och den snälla medarbetaren åkte då ner med Tristan och tog med henne upp igen.

img1442814037539De hade 5-kamp, med fina priser att vinna, och en av tävlingsgrenarna var att manövrera en pallyftare. Det gick på tid men var riktigt bra uttänkt så att även mindre barn, som naturligt tar längre tid på sig än en vuxen, skulle kunna få maxpoäng. Grenen var uppdelad i två delar och det handlade om att få samma tid på bägge delarna. Bägge barnen fick full pott på grund av detta – underbart!

Det fanns även en klättervägg, vilket bägge barnen tyckte var otroligt roligt och även jag blev sugen på att testa. Hade helt fel skor så jag klättrade barfota och gav telefonen till maken innan jag tog på selen. Jag var dock inte tydlig med att han skulle ta foto på mig så jag har tyvärr inga bildbevis. Men det var väldigt kul och jag blev riktigt sugen på att klättra fler gånger.

img1442814080008Det bjöds även på hamburgare (även vegetarisk sådan – efter en förfrågan på mail från mig), fika och fiskdamm. Otroligt lyckat event av Kungälv Energi!!

Vi hann sedan inte vara hemma så länge innan det var dags att gå bort till ena grannen, som bjudit in alla grannar från deras väg (plus oss). Runt 15 vuxna och lika många barn tillbringade sedan kvällen ute på altanen med god mat och dryck, fantastiskt sällskap och härligt väder (om än lite kallt mot slutet, men som tur var fanns filtar att svepa in sig i).

Söndagen spenderade jag vid symaskinen medan make och barn åkte till barnens farfar. Varsin tröja till barnen färdigställde jag fort men sedan skulle jag sy en kofta till mig själv. Istället för att följa instruktionerna så fodrade jag den, ändrade om lite och blev till slut nästan klar med en tunnare kappa. Ska köpa knappar och hoppas sedan kunna färdigställa den. Varm och go är den garanterat – hoppas den blir godkänd utseendemässigt med =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.