Händelserik helg

Den händelserika helgen tog till sist slut och idag är det måndag igen.  Skönt att vi hade en underbar helg så jag har något trevligt att tänka tillbaka på när jag sitter här på jobbet, med massor att göra, och känner mig mer sjuk än frisk.

Maken åkte relativt tidigt i lördags för att jobba. Min syster kom strax innan halv elva för att passa Tristan och i samband med det tog jag och Tindra bussen in till stan. Biobesök stod på schemat och Tindras kompis Damien skulle följa med. Två spralliga vänner stojade och lekte på bussen in till stan men när filmen började satt de bägge stilla med fullt fokus på bioduken. Muminfamiljen på Rivieran var en film helt i Tindras smak!

Eftermiddag/tidig kväll var en av lugnaste på länge – de tre barnen satt allihop bredvid varandra på Tindras rum och spelade på surfplattorna.

damientindra

Barnen somnade lite senare än vanligt men sov hela natten! Tindra och Damien vaknade vid halv åtta men Tristan vaknade inte förrän vid halv nio – underbart med både ostörd och lång sömn!

Barnen bygge kojor, pusslade, lekte med tågrälsen och busade fram tills att det var dags för den veckoliga skridskoskolan. Tindra var taggad och såg fram emot att få åka skridskor för andra gången någonsin!

skridsko

Vilka framsteg! Hon åkte så otroligt mycket bättre igår och det syntes att hon var stolt över sig själv.

De tränade balans och fick åka med bönpåsar på huvudet. Tindra som har en helt rundan hjälm fick det ju lite svårare än de med hjälmar som var platta upptill, men med mycket koncentration klarade hon det galant!

Öm i baken och med blåmärken på knäna ser hon nu fram emot nästa helgs skridskoskola. Nästa helg är det dessutom simskolepremiär! Ska bli otroligt spännande att se hur det blir. Jag har höga förhoppningar på utformningen av simskolekursen och hoppas att det blir så bra som jag tänkt mig =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.