Halva priset!!

Fick idag, som varje måndag, hem reklam från Coop – men idag blev jag extra glad! Saltå Kvarn fyller 50 år och denna vecka får man 50% rabatt på ALLA Saltå Kvarns produkter i ALLA Coop-affärer (Forum, Konsum, Extra och Nära).

För att inte riskera att komma till tomma hyllor åkte vi till Coop Forum Backaplan i eftermiddags. Ville så gärna köpa olivoljan, vilket de ej hade, så åkte vägen förbi Coop Konsum Wieselgren på vägen hem. Fann den tyvärr ej där heller men hittade lite annat smått och gott!


50% rabatt gör ju en del och jag köpte på mig en hel del, sådant som ändå används och ett par nya artiklar jag inte testat förut. 

8 paket med Rårörsocker kommer räcka ett tag framöver men är toppen att ha när jag gör sylt. Mjöl går det åt en hel del av när jag bakar! Pasta Tricolore är min favoritpasta – tyvärr är jag den enda i familjen som gillar den,.

Och så bönor! Jag kokar alltid bönor själv och är inte så förtjust i dem i konservburk. Nu har jag ju bönor för ett tag framåt i alla fall,.. *ler*


Sist, men inte minst; lite annat smått och gott; 
Lite drygt 750 kr i rabatt – det säger man ju inte nej till! TACK COOP!

En reaktion på ”Halva priset!!

  1. Jag tog mig en sväng till vår COOP också, i samma ärende. Svettig och trött efter ett regnigt Vårruset. Men vad gör man inte för att fylla på lagret med ekologiska havregryn till frukostgröten 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.