Halloween

Tidigare år har vi inte firat Halloween över huvud taget och om jag ska vara ärlig tycker jag att det är en rätt värdelös högtid. Inte heller detta år har vi pyntat med spindelnät, pumpor och dylikt men barnen ville gärna klä ut sig och gå på bus eller godis-jakt. 

En av dotterns kompisar hade nämligen frågat om hon ville följa med och de hade dessutom dagen innan haft maskerad på fritids. Att få klä ut sig och följa med kompisen igår kväll betydde tydligen väldigt mycket för dottern så det ville jag inte säga nej till. 

Sonen ville dock inte vara utklädd till något läskigt och hans första förslag var tomte, men han ändrade sig sedan till björn. IMG_3068

Jag gjorde även en spindel i dotterns hår – otroligt enkelt men mycket uppskattat.
img1446314486081Efter att ha mött upp med kompisarna gick vi runt i området och knackade dörr. De flesta valde godisalternativet och de som valde bus blev skrämda av de fem små barnen – ett harmlöst bus med andra ord. 

När mammorna var frusna och stela fick det räcka, men jösses så mycket godis de hade fått. Det räcker helt klart ett antal veckor framöver. 

Väl hemma var både jag och barnen helt slut så det blev en kväll i soffan framför en film. Barnen var nog mätta på godis bara av att ha tittat på allt för de åt inte så mycket under kvällen. 

Firar ni Halloween?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.