Häftigt barnkalas

Igår fyllde Tindra sju år och vi firade med mysig och lyxig frukost, shopping av blusar/skjortor och kavaj  (något hon själv på morgonen sa att hon gärna ville att vi skulle göra), lunch på favoritrestaurangen (läs: McDonalds), bowling med morfar, kalaskväll och sedan övernattade bästa vännen hos oss.

Det var en lyckad dag och dottern var nöjd. Precis som det ska vara!

Barnkalaset blev även det lyckat, alla barn verkade nöjda och dottern tyckte att det var jättekul.

Tindra testade Laserdome för första gången i april och blev helt såld. När vi för en tid sedan pratade om hennes barnkalas så sa hon direkt att hon ville ha ett Laserdome-kalas.

Eftersom det  är värt otroligt mycket för mig att slippa ha ett tiotal barn hemma och behöva bjuda på såväl lättare mat som efterrätt så tyckte jag helt klart att det var värt 190 kronor per barn.

Eftersom ingen (såvitt jag förstod det) av de andra barnen spelat Laserdome tidigare bestämde sig jag och Rickard för att vara med i varsitt lag, så att ingen skulle känna sig osäker i och med att det är mörkt och rökigt i lokalen. Sa till maken på skarpen innan första spelet började att han inte skulle gå in med tanken om att vinna, utan istället låta barnen få spela – men vem tror ni hade mest poäng efter första omgången? JAG!! Skäms på mig. Tyckte att jag bara skjutit lite då och då (främst på Rickard) men såg till att skjuta än mindre andra omgången och då var det istället glada barn som plockade många poäng.

Efter 2*15 minuters speltid bjöds det på lyxpannkaka – vilket innebar pannkaka med glass, strössel, chokladsås, chokladlinser, maränger, sylt och grädde.

20160807_135055 20160807_135510

Barnen sjöng för Tindra, hon fick öppna sina presenter och alla barn var lika spända och nyfikna på innehållet i varje paket som hon själv.

20160807_140950 20160807_141403

En och en halv timme gick fort och innan barnen gick fick de godispåsar.

Tindra fick dessutom en present från LaserArena442, 1 fritt spel. Högst på önskelistan stod Lego så hon blev riktigt glad för alla fina presenter hon fick ficl av vännerna. 

IMG_6531

En av presenterna kom dock inte ens med på bild, eftersom hon och bästa vännen inte kunde sluta leka med den *ler*

Nu har dottern börjat prata om nästa års kalas – då vill hon ha Gokart-kalas,… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.