Gumball, trollkarl & solnedgång

Jösses, jag blev helt slut efter lördagens barnkalas! Det blev ju tyvärr inte bättre av att jag lyckats dubbelboka mig och direkt efter kalaset behövde åka upp till Udddevalla. Kalaset skulle hållas mellan 11-13 och jag hade tackat ja till att vara i Uddevalla klockan 12 – och det gick ju såklart inte ihop. Kände inte riktigt att jag kunde lämna maken själv med ett dussin barn som skulle utfodras och underhållas.

Fick därför stå över lunchen och början av årsmötet, men åkte direkt efter kalaset och kunde vara med på en hel del ändå. Bland annat så testade jag gumball för första gången. Haha, det var nog sista gången också. Jag föredrar mer fredliga aktiviter *ler*

Avbokade söndagens inbokade ridtur då jag insåg att jag inte skulle mäkta med en fullt sådan uppbokad helg. Gårdagen ägnades istället åt att storstäda här hemma. Det behövdes efter lördagens kalas kan jag lova!

Men kalaset blev lyckat och sonen var nöjd – och det är ju faktiskt det viktigaste. Han fick massor med LEGO som storasyster fått äran att bygga ihop åt honom. Hon tycker att det är otroligt roligt att följa instruktionerna och bygga ihop bilarna och figurerna, medan han föredrar att leka med dem när de är färdiga. Skönt att de bägge kan glädjas!

Nu känner vi oss nöjda med två barn men skulle vi velat haft fler skulle jag helt klart haft i åtanke att det är smart att föda barn under sommaren. Då kan man ha kalas utomhus – perfekt! Dock så kan man ju inte alltid styra över sådant – speciellt inte om barnet bestämmer sig för att komma ut två månader tidigare än beräknat,.. Men värt att tänka på inför nästa kalas är att det faktiskt finns tjänster att hyra in, så att man slipper aktivera och underhålla barnen själv. Ett tips för alla Stockholmsbor är att det finns en trollkarl i Stockholm som är specialiserad på att göra oförglömlig underhållning på privata tillställningar samt stora & små företags-event. 

Så här sitter jag nu, njuter av solnedgången och funderar på hur vi ska organisera dotterns kalas och göra det till en oförglömlig upplevelse. Vilka är era bästa tips för ett lyckat kalas?

IMG_4442

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.