Granen står så grön och grann i vårt hem

Hade från börjat planerat att köpa en gran att ha ute på balkongen. 
Kommer ihåg hur det var åren då Evelina levde och vi hade gran och hon kliade sig mot granen och det låg barr överallt. Och så är det det där med insekter… Därför började vi med att ha gran ute på uteplatsen med ljus och icke ömtåliga kulor.

Igår pratade vi om det men sa att vi nog inte bryr oss om att köpa gran i år. 

Men idag, när vi parkerade utanför BAUHAUS och såg en massa gå med sina nyinköpta granar till sina bilar så bestämde vi oss för att köpa en ändå. Tittade på mindre granar och på större granar. De större var så klena och glest mellan grenarna tyckte jag medan de mindre var underbart söta. Så det blev en mindre, som nu står i vardagsrummet =)

Så fort vi kommit hem gick jag ut i förrådet, hämtade den underbara julgransfoten i gjutjärn och en kartong med julgranspynt. Tindra hjälpte mig, med stor glädje, att klä granen. 

När vi var klara såg vi direkt hur meningslös stjärnan i toppen ser ut jämfört med våra fina kulor, stjärnor och hjärtan från SIA, så det får bli att leta efter en ny topp. Funderar på en spira istället men ska ägna mig åt att söka på nätet om en stund efter den perfekta!
Har ni plastgran eller riktig gran, eller ingen alls?

En reaktion på ”Granen står så grön och grann i vårt hem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.