Gott Nytt År

2016 har varit ett intensivt och spännande år. Det började fantastiskt med att jag började ett nytt jobb där jag stormtrivs.

Mycket fokus låg de första månaderna på sömnad, Raw Food och träning. En peppande kollega fick mig att ställa upp i såväl Vårruset, Stafettvarvet och Lindholmenstafetten – men jag har slutligen insett att jag aldrig kommer bli någon maratonlöpare *haha*.

Efter otroligt många inköp av träningskläder och friluftsartiklar kom familjen iväg på spännande äventyr med övernattning i tält, bergsbestigning med barnen samt bad på en av klippavsatserna i Sveriges högsta vattenfall och avslutningsvis en magnifik vandring över Besseggen och bestigning av Galdhöpiggen.

Året fortsatte med smakrik skörd från egenodlade ekologiska jordgubbar, smultron, vinbär, krusbär, rabarber, hallon och tomater.

Spännande bloggsamarbeten och event har förgyllt året och jag har träffat nya fina vänner och funnit nya fantastiska ekologiska och giftfria produkter jag nu inte kan vara utan.

Genom jobbet fick jag möjlighet att resa till Kina där jag bland annat fick uppleva fantastiska Shanghai.

Året avslutades sedan med operation av dotterns öga och magsjuka, men vi känner oss nu redo att börja ett nytt spännande år. Familjen Larsen önskar er alla ett Gott Nytt År!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.