Göteborgsvarvet Expo


Sent igår kväll beslutade jag mig för att besöka Göteborgsvarvet Expo idag. 

Vid åtta i morse gick jag och dottern igenom dörrarna till mässan och sedan spenderade vi otroligt nog hela sex timmar där. Inte för att mässan var särskilt stor egentligen, men det fanns mycket intressant. 

Jag fick pratat med en hel del utställare och gjorde en del olika tester, bland annat för att ta reda på hur jag sätter ner mina fötter när jag springer. Jag gjorde även en 360° fullkropps löpanalys hos Qualisys Sports Performance och fick en hel del tips på hur jag ska bära mig åt för att bli en bättre löpare. 

Testade även min handstyrka och deltog i en del tävlingar där det bland annat innebar att cykla 1 km så snabbt som möjligt, springa på ett löpband 1 km så snabbt som möjligt samt stå som ett T och orka bära vikter så länge som möjligt. 

Tindra underhöll sig länge med olika toughest-hinder och visade ett otroligt tålamod medan jag testade alla möjliga sorters löparskor. Tillslut gick jag tillbaka till löplabbet, morgonens första monter, och köpte det par jag först fastnat för.  

En otroligt givande och rolig dag! 

IMG_4834

En reaktion på ”Göteborgsvarvet Expo

  1. Kul ! Jag skulle verkligen vilja komma igång med löpningen igen, för när man väl fått upp kondisen är det så himla skönt att komma iväg på en runda i skogen !
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.