God Jul

Vill först och främst önska er alla en God Jul och ett fortsatt trevlig år! Hoppas att ni alla haft en trevlig dag, med lagom mycket stress och mycket god mat.

Tindra frågade igår kväll om hon fick öppna paketen i julstrumpan direkt när hon vaknade, vilket vi sa ja till. Klockan 03:30 vaknade vi av ljudet av julpapper som slets isär. Tindra menade på att vi lovat att hon skulle få öppna paket direkt när hon vaknade och ja, hon var ju vaken – haha. Som tur var somnade hon om efter att hon öppnat ett av de två paketen!

Vi började julfirandet hos min farmor, där även min far var. Efter fika och bus åkte vi vidare till min mor, där vi bjöds på julmat. Tindra ville bestämt vara jultomte så Rickard fick vara läskunnig tomtenisse! Efter massor av mat, klappar,  ris à la Malta och julfika hade klockan blivit över läggdags och vi drog oss hemåt.

Jul2014

Det var dock inte det lättaste att lägga två små barn som så gärna ville leka med alla fina klappar de fått!

Jul2014-1 Jul2014-2Tindras favorit bland klapparna är en jumpsuit från Geggamoja medan Tristan blev mest glad över alla nya delar till BRIO-rälsen. De batteridrivna loken var en riktig hit! Själv är jag himla glad över saftflaskor från Weck Jars – blyfritt glas, naturgummilister och clips i rostfritt stål. De utklassar de jag har från IKEA – där inte ens flaskborsten kommer in för att göra rent,.

Barnen sover nu sedan lite drygt en timme tillbaka och jag kopplar av i soffan efter en mycket lyckad julafton!

2 reaktioner på ”God Jul

  1. ni ser ut att ha haft en supermysig julafton! 🙂 skönt att hon somnade om efter 03:30, hahah… klockrent! 😉

    god fortsättning gumman!

    puss H

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.