Glasögon, förtidsröstning och Alfons

Direkt efter att jag checkat ut från hotellet åkte jag för att hämta dottern som sovit sovit mormor. Vi tog sedan bussen in till stan där vi mötte maken samt sonen.

Tindra var hos ögonläkaren i veckan och glädjande nog har hennes syn blivit bättre. Såpass mycket bättre att hon fick ett nytt recept för nya glasögon med mindre styrka. Om det fortsätter i denna riktning kommer hon behöva glasögon längre när hon börjar skolan. Fantastiskt tycker jag att glasögonen hjälpt henne så mycket! 

Hon fick därför prova ut nya glasögon idag och jag lät henne denna gång välja glasögon helt själv. Det blev ett par knallrosa,. 

Gick sedan för att förtidsrösta. Känns skönt att ha det gjort!

Efter det promenerade vi bort till Alfons Åbergs Kulturhus – det som barnen pratat flera veckor om. Barnen hade otroligt roligt och vi var bland de sista som gick precis innan stängning. 
Vid halv tre var det dags för sång och efter att barnen övat på ett par sånger fick de gå upp på scenen och uppträda för alla föräldrar. Jättemysigt att höra alla barnen sjunga!

Tycker personligen att inträdespriset är för högt, då man betalar både för barn och vuxna. Mycket synd då stället är helt fantastiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.