Glad Midsommar

Jag och maken la oss på tok för sent inatt, på grund av att vi målade inuti varmförrådet. Det skulle egentligen bara vara vanligt gips på väggar, tak och golv men vitt tak och vita väggar ville vi absolut ha! Klockan hade passerat tre när vi äntligen kom i säng men målat klart fick vi gjort och bra blev det. 

Var ärligt talat inte så pigg när barnen vaknade vid halv sju, men med ett par avbrott kunde vi ändå ligga kvar till närmare nio. Då kändes det snäppet bättre att gå upp! Gjorde oss i ordning men glömde sedan båda kamera och midsommarkransar hemma,.

Hela familjen samt en kollega till mig firade midsommar på Nordens Ark. Det är så otroligt mysigt där! Det härligaste var att få mysa med alla får, de var otroligt keliga och kunde inte riktigt få nog av allt mys. 

img1434739434345

Förmiddagen bjöd på mer mys med djur, barnen hoppade i höet och Tindra provsatt traktorn.

img1434739468338

När vi skulle gå bort mot midsommarfirandet kom en störtskur. Vi klarade oss dock genom att söka skydd under ett tag. Barnen däremot ville otroligt gärna leka i regnet, skrattade och dansade regndansen.

När regnet avtagit gick vi bort till firandet och dansade ett tag innan det var dags att åka hemåt igen.

img1434739595765Väl hemma satte jag raskt igång med middagen och bara en kort stund därefter kom min kära mor och mina två syskon. Efter mycket mat, god marängtårta till efterrätt samt massor med lek och bus så sover nu barnen. Mor och syster har åkt hem men brodern min stannar kvar och hjälper nu maken med att lägga golv i förrådet. 

Själv tänkte jag ta mig en till bit tårta, något gott att dricka och placera mig i soffan!

Önskar er alla en härlig midsommarkväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.