Gekås, Freeport och Coop

Blev lite besviken på utbudet på Gekås idag… mycket var utplockat sedan jul och utbudet var inte alls detsamma som senast jag var där. Det fanns inga frukter/grönsaker i trä så det kunde vi inte köpa och vi fick inte heller köpt några nya roliga Brio leksaker eller tågräls.


Men Tindra fick en ZipIt 😛 
När Emma fick en lila velour Ziperall i julklapp och Tindra blev förtjust i den med en gång och ville så gärna ha den på sig, vilket hon också fick men det var ju rätt så stor… Har letat på internet men varken Ziperall eller Onepiece har barnstorlekar för barn i åldern 2-3 år. Hade först tänkt köpa en från Geggamoja, likadan som Tristan har, men sidan där jag tänkt beställa den hade slut i lager i Tindras storlek. Så när jag hittade en fruktansvärt billig jumpsuit i Ullared idag blev jag glad å min dotters vägnar.

Blev ett par dregel-lappar till Tristan också eftersom jag den senaste veckan varit tvungen att tvätta en maskin med i princip bara dreglisar eftersom Tristan dreglar så oerhört mycket och det i regel går åt 8-12 stycken per dag.

Tindra fick en ny Skrållan-docka också. Hennes förra har blivit så ful i håret så jag tyckte hon behövde en ny. Och denna nya ska jag se till att sköta håret ordentligt på så det inte blir tovigt och fult!

På Freeport hittade vi verkligen ingenting!

När vi kommit hem lassade vi bara ut kassarna och sedan åkte jag och Rickard till Coop för att handla. Som vanligt blev det en väldans massa mer än planerat men jag tror jag fått hem allt som behövs för nyår 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.