Gårdagen i Ullared

Igår vid 07:20 kom Eeva, Tommie och lilla Alice och hämtade upp mig och Tristan. Vi åkte bort till Östra där Anna väntade med sin bil. Michaela kom strax därefter och när vi fått in barnvagn och Tristan i Annas bil så körde vi ner mot Ullared.

Vansinnigt skönt att köra automat! Var längesedan jag gjorde det nu.. Underbart att inte behöva tänka på att växla upp eller ner, utan bara köra 🙂

Men jädrar vilken dimma.. motorvägen var inga problem för den kan jag utan och innan och den är rak och fin.. Men när vi körde av i Varberg för att äta frukost på McDonalds då satt jag som klistrad vid rutan för att ens se vart vägen var… Och det var inte lättare resten av vägen till Ullared.. Man såg inte ens ljusen på bilarna framför, utan enbart en svart klump när man kom tillräckligt nära..

Inne på Gekås var det FULLT med folk, blä, vill aldrig åka dit en helg igen!

Hittade lite leksaker, mest till Tindra, och dregglisar till Tristan. På Panduro blev det burkar till pyssellådan och lite presentpapper.

På vägen hem körde vi förbi Freeport, men där hittade jag ingenting…

Tindra åkte till min mamma igår morse eftersom Rickard skulle jobba och hon sov där inatt. Natten hade tydligen inte alls varit rolig eftersom Tindra vaknat vid 23 och gråtit och ropat efter mig och inte somnat om förrän vid 01, sedan hade hon vaknat och gråtit och ropat på mig igen vid 03 men somnat om strax därefter.
Så jag bör nog åka hem till dem snart, så hon har sin älskade mamma hos sig igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.