Gårdagen

Barnen vaknade tidigt igår med, jag var helt slut och eftersom Rickard var ledig kunde jag ligga kvar en stund även om jag inte fick sova mer. 
Tindra fick välja kläder själv och fick på sig en T-shirt från meandi och byxor från Blingo. 
Igår hade Tristan tid för återbesök på lungmottagningen. Vi skulle åkt dit hela familjen och så skulle Tindra och Rickard leka på lekplatsen utanför medan jag och Tristan först gick för att fotografera hans smultronmärke och sedan till lungmottagningen. 
Men så hade vi en del paket som skulle skickas med Schenker och dottern var på kasst humör, så jag sa åt Rickard att de skulle gå av vid Brunnsbotorget, gå upp och lämna paketen hos Schenkerombudet och leka på en utav lekplatserna där. 
Det gjorde de och jag fick ett antal mms med bilder på vad de gjorde:

  

Hos lungläkaren gick det bra. Jag berättade av jag tagit beslut om att sätta ut atrovent, pulmicort och ventoline till nebulisatorn då vi stegvis dragit ner på doserna samt antal gånger per dag och att vi sedan testade att inte ge honom alls. Det har fungerat bra och han har till och med varit förkyld och inte blivit andningspåverkad =)

Antibiotikan slutade vi ju med för någon månad sedan och det har ju också fungerat bra och nu har vi bara singulair. Vi bestämde att vi ska testa att ta bort singulair med och se hur han påverkas av det. Fungerar det bra så sätter vi ut alla andningsmediciner tills vidare. Det känns så skönt att inte pumpa i honom en massa mediciner dagarna i ända!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.