Fullt ös!

Igår var det fullt ös från att vi vaknade tills vi somnade! 

Vi började med att hämta Tindras nya glasögon – ett par svarta och bruna med grön insida. Hon är ruskigt nöjd med dem och jag tycker de klär henne väldigt bra. 

Sedan åkte vi till Hornbach där vi köpte mer trallskruv, längre skruv till klätterstenarna då de medföljande var för korta och en smal bräda som vi skulle använda som stöd/trappsteg på den sida av klätterställningen där man kan ta sig upp med hjälp av ett rep. 

Direkt när vi kommit hem satte vi igång med lekställningen! Klätterstenarna sattes på plats, stöden/trappstegen kapades i rätt längder och skruvades sedan dit och kojan/affären blev nästan helt klar. På måndag kommer den beställda rutschkanan och efter det kan vi färdigställa lekställningen! 

När alarmet på telefonen ringde skyndade vi oss att städa i ordning utomhus, bytte om och åkte sedan iväg på tvåårs- kalas. Det var barnens kusin som fyllde år! Efter mycket god tårta, färska jordgubbar och körsbär, chokladbollar, kaka och godis blev det lek. Barnen hoppade studsmatta, lekte i hoppborgen och körde trampbil.ridning

Tristan fick styra såväl åkgräsklipparen som minigrävaren – något han var mycket glad över. Tindra, hon ville rida och även Tristan fick sitta på hästen (men han ville att hästen skulle stå still). Även jag red på makens systers otroligt ståtliga häst. 

På vägen hem behövde jag handla inför Tindras kalas idag och vi kom inte hem förrän efter tio. Efter kvällsmat och tandborstning somnade barnen direkt – och jag började ordna inför kalaset. Hemmet städades, godispåsar packades, lekar förbereddes och jag fick till slut bestämt vad jag i morse skulle baka. Någonstans runt tre kom jag i säng och idag är det fullt ös igen – nu kalas för dottern som fyller sex i veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.