Fullspäckat schema

Är det inte konstigt att mycket roligt ofta händer i samma veva och sedan blir det lugnt ett tag innan det återigen händer massa saker på få dagar.

Torsdagslyx med Loppi följdes av gårdagens fotbollsgolf med kollegorna och sedan afterwork på Älvsmagasinet.

img_7928-768x1152

Det var KMN som bjöd in till afterwork och jag fick möjlighet att knyta nya kontakter med diverse företag här i Kungälv.

img_7923-1024x683

Idag står Darling Eco:s gravid- och barnevent på schemat innan vi ska till Lisebergshallen för Bingolottos 25års jubileum. Otippat men kul! Har inte spelat Bingolotto sedan barnsben.

19/10, onsdag nästa vecka är det dags för Höstens Lyxigaste kväll – ett event jag anordnar tillsammans med Saian Academy.

21/10 blir det ett besök på Mini Rodinis Outlet och på kvällen ska jag och dottern på Bokfest och godisregn på Kungälvs Bibliotek.

Helgen och veckan efter fylls även dem av roliga och spännande händelser, men mer om det senare. Nu blir det härlig lördagsfrukost!

img_7936-1024x683

 

En reaktion på ”Fullspäckat schema

  1. Låter som mycket trevligheter på agendan! Jag ser jättemycket fram emot ditt event på onsdag!
    Ska bli mysigt!
    Visst är det verkligen så att vissa perioder bara hopar dig trevligheterna 😊😍 jag hade lite så precis innan semestern i somras. Först event på Stenungsbaden som L&M event ordnat och samma helg hade vi kalas för mannen som fyllde 35… Mycket, men bara kul!
    Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.