Frukostträff på Wayne’s Coffee och fullspäckad dag

Jösses, nu händer det mycket i Göteborg – kul! Idag är för övrigt en riktigt fullspäckad dag och jag vet knappt hur jag ska hinna med allt.

Tidig provtagning, nu direkt till Wayne’s Coffe och efter det till Baby & Barn-mässan. Ska även jobba eftermiddagen – för att tjäna in lite av de pengar som spenderats under förmiddagen *ler* – och efter det måste jag hem direkt för att kunna vara värd åt Annika och lilla Isabella som tillbringar helgen med oss. En rolig men intensiv helg med andra ord =)

Waynes Coffee öppnar flagship café i Göteborg och jag är inbjuden till premiärfrukost!!
Äntligen öppnar Wayne´s Coffee, Skandinaviens största cafékedja, sitt första fullstora café i Göteborg – och man sparar inte på krutet. Ett 300 m2 stort café med fokus på urban living ska ge göteborgarna en härlig paus i vardagen. 
Wayne´s Coffee är inte vilken cafékedja som helst. I år fyller de 20 år och har lyckats bli Skandinaviens största cafékedja med 140 caféer i sex länder. Framgången ligger i att alltid erbjuda råvaror av högsta kvalité där kaffet och duktiga, välutbildade baristor är grunden i verksamheten.
– Det finns en stark fikakultur i Göteborg vilket gör vår satsning extra spännande. Wayne’s Coffee kommer att presentera något nytt för Göteborg. Vårt fokus är att servera ett unikt kaffe som är stans bästa. I kombination med bakverk, smörgåsar och lättare luncher i en familjär urban miljö är jag övertygad om att vi kommer att attrahera en fikaälskande målgrupp som göteborgarna, säger Mats Hörnell, Sverigechef för Wayne’s Coffee.
Sortimentet i Göteborg blir bredare än på andra platser och man kommer presentera nyheter som är unika just för caféet på Östra Hamngatan. Däribland färskpressad juice, som görs på plats vid beställning, samt Cronut som är en korsning mellan en croissant och en donut – en ombloggad nyhet bland fikafantaster.
– Vår inspiration är hämtad från Vancouver på den kanadensiska västkusten. På caféet i Göteborg presenterar vi vårt nya inredningskoncept där vi har vi satsat på nedtonade färger för att skapa en trendigt avskalad atmosfär, säger Mats Hörnell.
Wayne’s Coffee blev 2013 nominerad av ”Allegra European Coffee Awards” i kategorin ‘Best Coffee Chain – Nordic Region. Det nya caféet i Göteborg är 300 m2och ligger på Östra Hamngatan 30-34. Wayne’s Coffee Göteborg öppnar fredag den 28 mars.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.