Frukostdejt & Shopping

Jag måste ha världens mest underbara make! När vi kom hem efter vår frukostdejt med efterföljande shoppingtur igår så var jag helt slut. Efter att ha fått i mig middag slocknade jag på soffan medan han plockade undan från middagen och allt som därtill hör och han lät mig sova tills jag vaknade igen, vilket innebar lite drygt fyra timmars sömn. Skönt!

Vi började morgonen med frukost på Sankt Jörgen Park. Otroligt mysig miljö och möjlighet att avnjuta en god frukost i lugn och ro men 179 kronor per person har jag svårt att motivera det vara värt. För 358 kronor hade jag kunnat inhandla en riktig brakfrukost i vanliga mataffären! Men självklart är det även för upplevelsen och lyxen man betalar. 

Vi valde att åka dit innan den planerade shoppingturen eftersom jag hade ett presentkort där det fanns kvar 150 kronor. Det har legat i lådan länge nu och jag ville utnyttja det innan giltighetsdatumet passerat. En mysig och mättande frukost med min älskade make kändes som en bra start på dagen!

1907955_10153691321266259_6733325961949532116_n

Shopping blev det en del – på rea såklart! För ett par veckor sedan var jag inne i stan i jakten på snygga byxor och hittade tre par. 10% kundklubbsrabatt var trevligt men när jag igår hittade det paret byxorna jag fastnat mest för på miinto (där de har 40% rabatt på allt, gäller till och med kl 12 30/12) så log jag brett och klickade hem dem direkt.

Igår var jag ute efter fler par byxor och även denna gång var det Filippa K som hade byxor som jag föll för. Ett par svarta jeans från Nudie följde även de med mig hem. Detta köp är jag otroligt nöjd med då de hade 3 betala för 2 och det gick att kombinera med tidigare nedsatta varor. Maken hittade två par och jag dessa svarta – till en riktigt låg summa – underbart!

IMG_3640

En vanlig vit skjorta suktade garderoben efter så jag fann en som passade slog jag till. Lexington hade till min glädje fått in min storlek på en tröja som jag tittade på redan för ett par månader sedan (men som då inte fanns i rätt storlek), så den roffade jag glatt åt mig när jag såg den. Föll sedan för en sådär riktigt mjuk och härlig tröja i 100% kashmir och kunde inte riktigt slita mig från den. Gav Rickard en sådan där hundvalps-härlig blick och fick som tur var med mig honom.

Även maken fann ett par plagg. Skjortor behövde han sannerligen inte, men när han hittade en i en nyans han inte tidigare hade så kunde jag inte hindra honom.

IMG_3642

Jag testar gärna plagg jag köpt hemma också, för ibland blir man lite lurad av provrummens ljus – men som tur var satt plaggen lika bra även hemma!

shopping1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.