Fredagsgodis!

Mmm, vi har funnit det bästa och så otroligt goda fredagsgodiset – som vi dessutom fick en högst personlig leverans ifrån igår. Nämligen Biosaurus fantastiska dinosauriesnacks!

Dessa finns i tre smaker; ost, ketchup och havssalt – och vi tycker om dem allihop, riktigt mycket!
IMG_2589Sonens favorit är de med ketchup smak (inte så förvånande då han älskar ketchup och gärna äter ketchup med något till än tvärtom).IMG_2591Dotterns favorit är de med salt och dessa är även makens favorit.
IMG_2590Och min favorit är de med ost.
IMG_2592Dessa snacks är ekologiska, glutenfria och innehållsförteckningen är sådär underbart kort. För de med salt lyder den: majs 75%, solrosolja och havssaltskrydda 5%. Havssaltskryddan i sin tur innehåller: potatisstärkelse, havssalt, socker, jästextrakt (från majs), solrosolja och klumpförebyggande medel (kiseloxid). 

De må vara förpackade i förpackningar riktade till barn men faktum är att de passar minst lika bra för oss vuxna att äta! Utöver dessa godsaker så distribuerar McLloyd’s även andra goda snacks – men mer om dessa i ett annat inlägg.

3 reaktioner på ”Fredagsgodis!

  1. Spännande ! Dem har jag varken sett eller hört talas om tidigare, men V gillar dinosaurier och jag gillar havssalt så det vore kul att testa dem 🙂
    kran

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.