Foton, Framkallning & Ramar

Jag är ju inte direkt ensam om att tycka om att ta bilder! Har alltid älskat att ta foton och fick min första kamera när jag var sju år gammal. Det var en julafton, jag fick den av min far och under de timmarna vi firade jul hos min farmor hann jag ta slut en hel rulle. Julaftonseftermiddagen/kvällen tillbringade jag med mamma och hennes sida av släkten och även då brände jag en hel rulle. Alla foton framkallades alltid! Jag satte in foton i fotoalbum och tyckte det var roligt att kunna öppna ett fotoalbum för att se tillbaka hur det varit tidigare, vad vi gjort och hur vi sett ut. 

Numer kan man ta hundratals bilder med kameran och sedan tittar man på dem i datorn. Man kan gallra via datorn och utan de tio foton man tagit så kanske man sparar ett eller två. Många foton tas dessutom med mobilen.

Min dotter ber ofta om att få min telefon så att hon kan få titta på fotona jag tagit. Hon tycker det är väldigt kul att se på foton när hon var liten. 

Men numer framkallar jag inga foton, förutom om det är ett foto jag vill förstora. Och när jag väl framkallar ett foto vill jag såklart kunna rama in fotot också. Vill därför tipsa om en sida som har just fotoramar. Totalt finns över 2000 ramar hos BGA Fotobutik! Titta in om du precis som jag älskar allt som har med bilder att göra =)

220x320-Ramar_Akrylram_2_Bilder

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.