Fotografering, ÅVC, bil och ny barnmatstol!

Rickards mamma kom vid halv tio imorse. Bilbarnstolarna sattes in och sedan kördes Rickard och barnen till en vän där de skulle spendera dagen. Yvonne körde sedan tillbaka hit, jag hann precis dammsuga och moppa golvet klart innan hon kom, och sedan körde jag henne till jobbet. Toppen att kunna låna bil ibland =)
Jag åkte hem igen, städade tills hemmet glänste och vid tolv kom fotografen. Strax därefter kom även mäklaren. En mycket trevlig fotograf som tog många fina foton! Fick mycket beröm för att det var så fint hos oss och jag skrattade och sa att det inte såg ut på samma sätt ett par timmar innan de kom ^^
Vid ett hade både fotograf och mäklare åkt och jag packade in allt som skulle tippen i bilen. De sönderbitna högsidorna till Tristans säng, pallen vi haft vid fåtöljen, den gamla skrivaren, en av stolarna vi haft vid matbordet (Tindras..) som inte var så fräsch längre, Tristans barnstol som inte heller var så fräsch, en lastpall som jag fick goodiebagprodukter på inför Mammablogg Date 2012 och en massa annat smått. Det gick med nöd och näppe att stänga bagage och sidodörr! Åkte till ÅVC Tagene, skaffade ett ÅVC kort och slängde sedan allt. Skönt att bli av med det!
Jag åkte sedan bort till CMS group, där vi igår tittat på en bil vi fastnat för. Provkörde den och älskade den! Ringde till Rickard för att stämma av allt en extra gång och skrev sedan på papper. Ska bli såå skönt att kunna köra barnen till förskolan, hinna till jobbet och efter jobbet även kunna hämta dem! Utan bil hade det inte varit möjligt då jag måste gå hemifrån 06:25 för att hinna med bussen till jobbet – förskolan öppnar för 07… Rickard hade kunnat ta dem till förskolan vissa dagar men det blir fruktansvärt jobbigt då vi inte flyttat ännu (kommer bo med cirka fem minuter gångavstånd till förskolan när vi flyttat).
Åkte sedan till Jollyroom och köpte en Sack’n Seat. Tristan är så stor att han klarar att sitta själv vid bordet men ibland får han för sig att vända och vrida på sig och då vi har barstolar blir fallet betydligt högre än från en vanlig stol, så det känns smart att ha något som håller fast honom. ”Stol på bord” som vi haft tidigare (även till Tindra) har vi varit nöjda med men den är lite krånglig att tvätta och nu när vi ska ha visningar av lägenheten är det smart att ha något man lätt kan ta av. Lätt att ta med dessutom =)
Vid middagen såg det ut såhär:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.