Första dagen,.

Japp, idag var första dagen under detta år som det känts såpass ljust och varmt att vi velat vara ute en stund efter förskolan. Solen har värmt skönt idag och både lunch och fikaraster har spenderats utomhus i vårsolen. Solen får mig på så otroligt bra humör och energin flödar (trots att en annan del av kroppen säger åt mig att gå och lägga mig för att försöka bli frisk från denna krävande förkylning). 

Sprang efter förskolan in för att ta på mig lite varmare kläder och plockade med lite fika, sedan gick vi ut. Vårt första mål var de härliga bänkarna i skogsbrynet där vi satte oss för att fika lite. Sedan gick vi bort mot lekplatsen och efter det blev det en liten cykeltur och sedan en promenad i skogen. 

img1426106912262

Tindra hittade en trasig pulka liggandes i skogen och hennes första åsikt var: ”Mamma, här kan den ju inte liggga. Träden blir inte glada av pulkan, vi måste slänga den.
Självklart tog vi pulkan med oss, vilket för barnen blev ett äventyr i sig – att gå i skogen på den barklädda marken med hjälm och pulka. Många fantasier och skratt senare kom vi åter till hemmet där pulkan åkte in i soprummet för att återvinnas. 

Nu hoppas vi på fler dagar med sol, mer värme och så småningom sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.