Förskola – dag 4

Imorse när vi kom till förskolan var Tindra rätt mammig och ville ha med mig överallt. Jag satte mig på en bänk men hon gav sig inte riktigt så jag sa att jag skulle gå på en promenad och pussade henne hejdå. Det gick jättebra, fick en puss och hon vinkade till mig.

Så jag var ute och gick i en timme, kollade på lägenhetsbygget. De har kommit riktigt långt nu =)

När jag kom tillbaka hade Tindra och hennes förskolefröken redan gått in. En annan förskolefröken sa att det hade gått jättebra och att det var dumt om jag gick in och ”störde”. Så jag fick gå in i ett vilorum. Där satt jag och hörde dem ha en samling innan lunchen, de sjöng och lekte lite. Sedan var det matdags. Jag visste att de andra skulle få kycklingsoppa, men visste inte riktigt vad Tindra skulle få och hoppades att hon skulle äta lite i alla fall.
Eftersom jag inte hörde några protester förstod jag att det gick bra, men var lite fundersam och hoppades att de inte missat att beställa vegetarisk mat till henne.

Vid tolv kom Tindra och förskolefröken in till mig. Allt hade gått superbra, hon hade ätit soppa med quorn i och pannkaka till efterrätt.

Eftersom det gått så bra idag ska jag bara lämna henne där imorgon och så ska hon få sova där också. Förskoleläraren trodde inte att det skulle vara några problem att få henne att sova heller, och i värsta fall får jag komma tidigare och hämta henne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.