Förmiddagslek

Jag och Lisa hade bestämt att vi skulle ses idag och ta en promenad. Hade aldrig träffat henne tidigare men fick för ett par dagar sedan reda på att hon bor rätt så nära och har sin stora dotter på förskola här i Sankt Jörgen.

Vi möttes upp efter att jag lämnat Tindra på förskolan och även haft utvecklingssamtal samt att de ville ge mig blanketter inför att Tristan ska börja där i höst. Vi promenerade en stund, gick sedan hem till oss eftersom jag väntade på ett paket som skulle komma runt 10. Fikade, gav barnen lunch och sedan lektes det en del. 

Bägge barnen blev trötta efter ett par timmar men eftersom det var ett tag kvar tills jag skulle hämta Tindra på förskolan så tänkte jag att det var smart att åka och hämta ett paket på Selmas så jag slapp göra det med bägge barnen sedan. Melvin somnade på väg till bussen, vilket var tur eftersom han inte är så förtjust i att åka buss, och detta resulterade i att jag fick sällskap. 
På vägen hem hoppade de av hemma hos oss och jag och Tristan åkte vidare för att hämta Tindra på förskolan. En mycket trevlig förmiddag =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.