Förkylningsastma, VAB & vinnare

Förkylningsastma – ett ord jag bara vill morra åt! Varför ska våra små fina barn (och alla andra som också är drabbade) behöva ha det såhär? Idag blir det VAB, Rickard är hemma på förmiddagen och jag på eftermiddagen. Bägge barnen hostar ihållande, andas ansträngt och gång på gång slutar det med att slem eller mat kommer upp. Tindra hostar hela kvällarna men de flesta kvällar har hon kunnat sova ihållande efter 01. Tristan däremot hostar med jämna mellanrum hela nätterna,.. Det kändes i morse som att barnen behövde få vara hemma och vila upp sig idag, för visst tar det på krafterna att inte få sova ordentligt. Dessutom börjar medicinen ta slut men jag inväntar nu att sköterskan ska ringa upp så att vi kan få ny medicin utskriven.

Vad som är roligare att skriva om är såklart vem som vunnit det stora paketet med julklappar från Stadens Hjältar. Kul att ni var så många som var intresserade av vinsten! Hade jag kunnat hade ni alla fått varsin vinst, men det är dessvärre inte möjligt och jag gratulerar istället Anna Ökvist! Se efter i din mail, där ligger ett mail från mig – och återkom med din adress senast 12/12.StadensHjältar-996x1024

En reaktion på ”Förkylningsastma, VAB & vinnare

  1. så tjatigt med alla dessa sjukstugor!! 🙁 hoppas dom blir friska snart… tycker det hostas och snoras hos var och varannan människa. usch!

    massa kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.