Förälskad!

Jag är förälskad!! Popupshop gör så tokigt snygga kläder och jag skulle vilja köpa all plagg i deras kollektion. Det är nu cirka ett halvår sedan jag fann detta märke och jag har tidigare lagt upp en bild på dessa fantastiska kläder (se här).

När jag nu hittade dessa underbara ekologiska kläder på rea blev det hemklickat en del nytt till barnen.

Först ut är nedan linne och leggings till dottern. Motivet är helt fantastiskt och jag skulle bara vilja krama dessa vackra kameler. Är övertygad om att även Tindra kommer bli förälskad i dessa plagg!

IMG_2096
Sonen ska få denna härliga panda-tröja samt nedan härliga byxor med skogsmotiv. Visst blir även du sugen på att mysa med pandan?

IMG_2103
Till sonen hittade jag även en T-shirt med vackert delfinmotiv, vilket gör mig sugen på att dyka med delfiner ute i det vilda. Han får även ett par basic baggy byxor i grått.

IMG_2104Sist ut är dessa coola T-shirtar med leopard motiv – där det blir syskonmatchning.

IMG_2099

Tycker att det är extremt roligt att det ändå finns så många märken som tillverkar och säljer ekologiska kläder, där plaggen även är GOTS-certifierade. Jag tyckte det var tråkigt när Blingo slutade med sin eko-linje men är å andra sidan glad för det har fått mig att på andra håll söka efter eko-kläder – och tänk vad mycket fint jag hittat =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.